Projektbeskrivning

Svenskt kött

Enbart svenskt kött från ”Hage till mage”

När trycket på världens resurser ökar behöver köttproduktionen ske där den är som mest hållbar. Sverige är ett av världens bästa länder när det kommer till låg klimatpåverkan och bra djuruppfödning. Genom att välja svenskt kött minskas transporter och klimatutsläpp.

Produkter inom Idala-skinka och Idala-höna är en helt svenska produkter. De står för svensk produktion hela vägen från ”hage till mage”. Kunder som väljer dessa produkter visar att de värnar svenskt jordbruk och svenskt kvalitetskött.

Svensk Pizzaskinka

Idala-skinkorna är tillverkade av svenska råvaror, i Sverige. Uppfödningen följer svensk djurlagstiftning och då får bönderna inte använda antibiotika i förebyggande syfte, utan endast när djuren har blivit sjuka. Detta är den stora skillnaden mellan svensk och importerad skinka.

Produkterna fungerar alldeles utmärkt att använda på pizzor, i pajer och i sallader.

Beställ certifikat

Visa att du serverar svensk skinka

Vill du ha reklammaterial i form av certifikat och dekaler, så fyller du i dina uppgifter nedan: